A cukorról lemondok, de a klímát már csak azért se hagyom!

Mondtam én a férjemnek egyik kisebb vitánk során. Elég abszurd, tudom, de mit tehet az ember? Néha muszáj, hogy egy-két ilyen mondat kiszaladjon a szánkon, hogy a helyére jöjjön az eszünk. Vagy… lehet, hogy ez csak nálunk van így.

Minden esetre a meggyőzés többé-kevésbé működött, abban az értelemben, hogy lett klímánk. Azt pedig, hogy hogyan, mindjárt el is mesélem. Mi másra jó egy blog poszt, mint megosztani az élményeinket, tapasztalatainkat. Remélem majd másnak is a hasznára válik.

Tehát már régóta terveztük, hogy beszereltetünk egy klímát, de mindig lebeszéltük magunkat róla. Mert, hogy sokba kerül. Meg rumlis. Meg nem is használjuk majd annyira. Meg a beszerelés majd biztos zavarja a szomszédokat… És így tovább. A végtelenségig tudtuk sorolni az ürügyeket, míg a végére már mind kettőnk kedve teljesen el nem ment az egésztől. Mivel viszont a jelenlegi vírusos időszak miatt nem mentünk nyaralni, meg különösebben nagyon nagy kiadásunk se volt a megszokottól, úgy gondoltuk, mi lenne ha most? Miután sikerült magunkat rábeszélni, hogy igenis hogy kell nekünk az a klíma, neki is ültünk, hogy elkezdjük a számunkra legjobb termék megkeresését.

Na igen, de hol kezdjük a kutakodást? Ezt szerencsére könnyű volt megválaszolni, hiszen manapság már minden elérhető az interneten. Így beírtuk a keresőbe, hogy klíma árak, klíma webáruház, és csodák csodájára találtunk is egy nagyon kedvezőnek tűnő honlapot. Na nem azt mondom, hogy mindenkinek jó lesz, mert van aki szeret személyesen utána járni a dolgoknak. Na de kérdem én, mi értelme van lejárni a lábunkat, értékes benzint fogyasztani, csak azért, hogy megvegyük ugyan azt a készüléket, amit megrendelhettünk volna az internetről, és még külön szerelőt se kell hozzá hívni.

Bizony, bizony. Ahogy nézegettem az oldalt a legjobb ami megtetszett az készülékekben a klíma árakon és a klíma webáruházon kívül az az volt, hogy árajánlat kérés után ők jönnek és be is szerelik a rendelt klímát. Persze, ha jól értelmeztem, akkor a szerelés a készülék szállítása után történik meg, de ez szerintem csak részlet kérdés volt. Ígyis-úgyis várni kellett volna a szerelőre.

A webáruházzal is teljesen meg voltunk elégedve. Ahogy nézegettük a klíma árakat szerintem az is megtalálhatja itt a vágyott készüléket, aki valami ultra modernre vágyik és az is, aki csak valami kisebb, egyszerűbb klímában gondolkozik. Az árak ezt is tükrözték, de szerintem még a felső közép árkategória is olyan, hogy viszonylag könnyen megfizethető az átlag ember számára, de persze ezt embere válogatja. Meg hogy ki mennyit szán rá.

Ugyan a leírásban külön említik, hogy takarítanak maguk után, én azért nem bíztam semmit a véletlenre, és amit lehetett azt letakartam ponyvával. Biztos, ami biztos. Ahogy írták is a szállítás is igénybe vett pár napot, illetve a szerelés árajánlatában való megegyezés is letartott majdnem egy hétig, de ahogy a mondás is tartja, hamar munka ritkán jó. A takarítani való végül is valóban minimális lett, és viszonylag nagyon hamar és ügyesen dolgoztak, úgyhogy minden elismerésem a klíma globál embereinek. Remélem a készülék még sokáig jó lesz. Igaz a szerelési garanciájuk az apróbb hibák megvizsgálásra is kiterjed öt évig, szóval, ha a lehető legrosszabbal is állunk szemben klíma ügyben, akkor is fel vagyunk készülve.

Ha esetleg a kedves olvasónak is klíma járna a fejében ajánlom, keresse fel a linket és nézzen körül a klíma webáruházban a klíma árak között.