Sütés közben dugult el a lefolyó

Vendégeket várok holnap és rengeteg dolgot kell még csinálnom. Sütni, főzni, a takarítás már szerencsére készen van. Le is szaladtam a boltba, hogy vegyek a süteményhez hozzávalókat. Az egyik legfontosabb hozzávaló a stevia. Ez egy egészséges megoldás a cukor helyettesítésére. Cukor helyett édesítem ezzel a süteményeket. Sajnos nem a legolcsóbb megoldás, de az egészségért és a minőségért bármit. Amint visszajöttem a boltból tele steviaval, neki is álltam a süteményeknek. Csináltam browniet, muffint, hagyományos, természetesen egészséges almás pitét és végül, de nem utolsó sorban ezerszínű kekszeket, is egy titkos recept, s azt mondanom sem kell, hogy steviaval készül.

A nagy főzés közben vettem észre, hogy folyik a fürdőben a csap. Nem volt időm ezzel foglalkozni, de a biztonság kedvéért felhívtam a https://vizszereles.net oldalon lévő számot. A szakemberek, akik felvették nagyon alaposan kikérdeztek, én mindent elmondtam így hamar rá is tudtak jönni, mi a probléma pontosan, és mire van szükség a probléma megszüntetéséhez.

Azt ígérték, hogy egy órán belül kijönnek a helyszínre. Mivel már tudták mi a probléma, így a megfelelő szakember, a megfelelő eszközökkel valóban egy órán belül kopogtatott a házam ajtaján. Ott már tudták mi a probléma és azt is, hogyan oldják meg. A munkára pedig vállaltak garanciát, mivel azt az elvet vallják, hogy nem a gyorsan elvégzett munkára kell koncentrálni, hanem arra, hogy a project, amit megcsináltak tartós és minőségi legyen, így nekik is és az ügyfélnek is jobban megérje. Továbbá állítanak ki számlát, méghozzá olyat, amit minden biztosító elfogad.

Amíg ideértek a szakemberek rákerestem a cégre, a https://vizszereles.net oldalon. Megtaláltam a cégről a fontos információkat. Megtudtam, hogy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, tehát olyan régóta működik a cég, ami ráadásul AA minősítést tudtat magáénak. Ez azt jelenti, hogy ez a cég egy pénzügyileg stabil, megbízható és remek cég. A munkatársaknak pedig nagyon szigorú szakmai követelményeknek kell megfelelnie, ha itt akar dolgozni.

Nem csak vízszereléssel foglalkozik a cég. Végezek még dugulás elhárítást, ami azért fontos, mert a házi, barkácsboltban vásárolt duguláselhárító szerekkel csak sokkal nagyobb kárt csinál az ember. E mellett még vízvezeték szereléssel, wc szereléssel, kádfelújítással, mosdó és bojler szereléssel valamint cserével is foglalkoznak. Plusz csatornázási munkálatokat is ellátnak, csatornaépítést, lefolyó szennyvíz hálózat szerelést és csőtörést is el tudnak hárítani. Ez lehet akár nyomóvezeték, szennyvízvezeték vagy pedig a fűtésrendszert érintő csőtörés. A cég a csatorna kamerázást is el tudja végezni, hogy megállapítsák kamerás csővizsgálattal, hogy be tudják-e mérni a csőtörést. Végül pedig fontos megemlíteni, hogy fűtésszereléssel is foglalkozik a cég, tehát a hideg fűtőtest, a nem működő gázkészülék vagy akár a fűtéshálózat hibáját is tudják orvosolni.

Ennek a cégnek hála, rendben megsülhettek a sütemények és fogadhattam a vendégeket másnap, mintha mi sem történt volna.

https://vizszereles.net