Élelmiszervásárlásból táska vétel

Fontosnak tartom a tudatos, egészséges életmódot, ezzel pedig szorosan összefügg a helyes táplálkozás is. Néhány éve ezért már elkezdtem száműzni a cukrot az életemből helyette, ha nagyon szükséges, akkor steviát szoktam használni.

A minap történt, hogy pont bevásárló körúton voltam, amikor összefutottam az egyik ismerősömmel az élelmiszerboltban. Pont a megszokott cukorpótlót kerestem a sorok között. Mivel az egészséges életmód mellett a környezettudatosság is nagyon fontos az életemben, ezért általában vászontáskával járok vásárolni. Ennek az a célja, hogy ne kelljen használni (és megvenni) a boltok által árult műanyag szatyrokat.

Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az ilyen alkalmakra használt vászontáskáknak. Most nem tudtam nem észre venni, hogy az ismerősöm által erre a célra használt válltáska milyen jól néz ki. Azonkívül, hogy tetszetős volt a designja, kényelmesnek tűnt és egy ismert márka logója díszítette. Mialatt beszélgettünk többször odapillantottam, neki fel is tűnt és rákérdezett, hogy miért nézegetem a táskáját. Bevallottam, hogy nagyon tetszik és szeretnék egyet. Elmondta, hogy a www.annataska.hu honlapról rendelte. Pont le volt akciózva, így 20%-kal olcsóbban tudta megszerezni, ami igen jó ár érte. Megtudtam tőle, hogy többféle színben is elérhető és amikor ő legutóbb nézte a webshopot még akciósak voltak. Persze biztosítottam róla, hogy nem pont ugyanilyet szeretnék. Erre ő csak nevetett és mondta, hogy egyáltalán nem zavarná, hiszen úgyis nagyon ritkán találkozunk.

Stevia helyett táskák

A beszélgetés alatt kiderült, hogy ő nem kifejezetten bevásárlásra használja ezt a táskát, csak épp ez volt nála, de olyan sok minden belefér, hogy simán tudja vinni reggelente a munkába a dolgait, majd még be tud szaladni vele a boltba és nem is kell külön szatyrot vásárolnia. Emellett edzésre vagy strandra is teljesen jó, mert belefér minden szükséges kellék és egy jó márkának a válltáskájával ki ne szeretne járkálni. Elmondta, hogy már több szerzeménye van a fent említett oldalról, mert rengeteg elegáns hátizsákot, különböző méretű táskákat is meg lehet rendelni. Meg is mutatta a telefonján a hátizsákját, amely laptoprekesszel ellátott, így lehetővé teszi, hogy stabilan, sérülés nélkül lehessen benne hordozni a készüléket. A hátizsák is ugyanaz a márka volt, mint a válltáska, természetesen a kivitelezés elegánsabb, letisztultabb formát mutatott, ami szintén nagyon tetszett nekem. Amit még külön kiemelt, hogy ő egy nagyon jó nesszesszert vett az annataska.hu-ról, amely kellően nagy ahhoz, hogy minden beleférjen, de mégsem foglalja el az utazótáska harmadát, ezenkívül több rekesze van, így szépen el lehet különíteni benne a különböző kellékeket.

Amint hazaértem, neki is álltam böngészni a www.annataska.hu -t, ahol rengeteg tetszetős terméket találtam. Kiderült, hogy itt a táskákon kívül övek és pénztárcák is elérhetőek. Miután kinéztem a válltáskát a megfelelő színben, hozzáadtam még egy övet is, mert már pont aktuálissá vált, hogy újat vegyek. Az annataska.hu -n elérhetőek Bugatti, Anekke, Tamaris, Jana és olasz márkájú táskák és pénztárcák.

A www.annataska.hu honlapja egyébként szépen struktúrált, könnyedén tudjuk rajta keresni, amire épp szükségünk van. Ha szeretnénk, akkor a függőlegesen elhelyezett termékskála szerinti bontást használjuk. Ha márkák szerint szeretnénk keresni, akkor a vízszintes menügombokat használhatjuk.

Úgy voltam vele, hogy jelenleg úgyis akciós a táska, így nagyon jutányos áron tudok hozzájutni. Az övvel együtt körül-belül annyit fizettem, mintha a táskát rendeltem volna meg teljes áron, szóval tényleg megérte. Megrendeltem a termékeket és csak ezután láttam neki, hogy kipakoljam a boltban vett élelmiszereket, majd ekkor jöttem rá, hogy pont akkor találkoztam az ismerősömmel, amikor a stevia kiválasztásán tanakodtam, így azt nem vettem. Helyette viszont legalább lesz egy szép táskám és egy övem a  www.annataska.hu – ról.