Kismamaként sok mindenre figyelni kell

Ha valaki kismamává válik, akkor fokozottan figyelnie arra, hogy mit eszik, milyen vitaminokat juttat be a szervezetébe és milyen egyéb szokásai vannak. A dohányzásról tanácsod lemondani és az alkoholt sem szabad túlzásba vinni. Ha ezekre figyelünk, akkor nagy gond már jó eséllyel nem fog adódni. Ha cukorról van szó, akkor kérdéses, hogy kismamaként cukrot vagy édesítőt együnk. Talán a legjobb, ha mind a kettőből a lehető legkevesebbet juttatunk a szervezetünkbe.

Amikor várandós lettem, akkor egyszerre nagyon sok dologra szerettem volna odafigyelni és elvesztettem a fókuszt az igazán fontos dolgokról. Amikor a férjem erre emlékeztetett, akkor kaptam észhez, hogy a várandósság nagy része már el is telt. De olyan gyorsan, hogy fel sem tűnt. Ekkor határoztam el, hogy ezt az állapotot megszeretném örökíteni. Viszont az itthoni fotózás helyett valami komolyabbat szerettem volna. Ekkor kezdtünk el fotósok után keresni az interneten. Mindenképp szabadban szerettem volna megörökíteni a pillanatot, ezért kismama fotózás szabadban kulcsszóra kerestünk rá.

kismama fotózás szabadban

Sok fotóst találtunk Budapesten, akik kismama fotózás szabadban témával is foglalkoznak, viszont amikor megnéztem a referencia munkájukat, akkor nem nyerték el a tetszésemet. Sokáig keresgéltem, míg végül megtaláltam a számomra tökéletes fotóst Szoboszlai Kriszti személyében. Ő olyan képeket készít, amikről már első látásra meg tudod mondani, hogy ezeket ő készítette. Ebből is látszik, hogy van egy egyedi stílusa, szép munkát végez és az utómunka során sem retusálja nagyon a képeket. Sok olyan fotós képeit láttam már, akik nagyon sokat retusálnak és szinte már felismerhetetlenné váltnak az emberek arcai. Szépek lesznek ugyan, de nem a valóságot mutatják. Én olyan képeket szerettem volna, aminek a hangulatában megjelenik a meghittség, a várandósság szépsége és egy olyan csodás élményként szerettem volna megélni a fotózást, mint amilyen majd remélhetőleg a gyermekem felnevelése lesz.

Szoboszlai Krisztinél megtaláltam azt, amire vágytam. Szakmailag kiemelkedő, egyedi a stílusa, segítőkész, a fotózás során mindig segít, hogy jól tudd érezni magad és ne legyél befeszülve. Hiszen igazán jó képek csak így tudnak születni. A honlapján több vélemény is elolvasható róla, illetve a vele való közös munkáról is. Ezek a vélemények mind arról árulkodnak, hogy az egyik legjobb választás, az Kriszti lehet. Nagyon sok pozitív vélemény és élmény olvasható ezekből a véleményekből. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor a honlapon mindent megtalálsz. És nem csak a véleményeket, hanem minden fontos információt, amit a fotózásokról tudni érdemes.

Több fajta fotózási fajta is elérhető Kriszti kínálatában és mindegyikről lehet találni egy kis ismertetőt, hogy mit tartalmaz a fotózás, milyen helyszíneket ajánlj, mire készülj, mit kell magaddal vinni, a hajat és sminket ott készítik-e el neked, vagy magadnak kell róla gondoskodni stb.

Ha szeretsz blog cikkeket olvasni és érdekel a fotózás világa, akkor Szoboszlai Kriszti blogbejegyzéseit se felejtsd el megnézni. Nagyon sok hasznos és izgalmas témát érint. Mindegyik érdekesen van megfogalmazva ezért még olvasni is jó élmény.

Amennyiben olyan fotóssal szeretnéd elkészítteteni a képeidet, aki a szakmájában elismert és még díjat is kapott, akkor Szoboszlai Krisztit érdemes lehet fontolóra venni. Ha őt választod, akkor a minőség adott lesz, neked már csak magadat kell adnod és élvezned a folyamatot. A végeredmény pedig lélegzetelállító lesz és akárki meglátja a képeket csak dicsérni fogja őket.

Ha fotózásról van szó, akkor is válaszd a legjobbat!