Édes ajánlatok következnek autós problémákkal küszködőknek

Bármikor eljöhet az a pillanat egy ember életében, amikor bármennyire is nem tervezte, váltania kell. Meg kell változtatnia valamit, mert nem működik tovább a korábbi rendszer. Az én szervezetem például azt mondta, hogy nem tud több cukrot enni, ezért át kellett állnom az édesítőre és a természetes cukrokra. Sokáig próbálkoztam a többi édesítőszerrel is, de végül mégis a stevianál kötöttem ki, mert egyedül ez nem váltotta a pocómat. Aztán jött az a pont, amikor autószerelőt is váltanom kellett és így lyukadtam ki végül a www.metaautoszerviz.hu-nál a 18. kerületben – egyenest az internet után.

Volt némi probléma a korábbi szakemberrel, ezért úgy döntöttem, hogy hallgatok a baráti tanácsra és kipróbálom ezt a budapesti szervízt. Kicsit kívül esik nekem őszintén szólva, mert magamtól nem járok a 18. kerületben, vagy csak nagyon ritkán. De azt gondolom, hogy egy igazán jó szakemberért érdemes ilyen távolságokat is megtenni. A www.metaautoszerviz.hu pedig igazán remek választásnak bizonyult.

Az, hogy mivel foglalkoznak pontosan, konkrétan megtalálható a weboldalukon. Természetesen az alkatrészek beszerzése nem okozhat náluk problémát semmilyen téren, különben mivel dolgoznának szükség esetén. A futóművek orvoslása is gyakori igény, ezért ebben is rendkívül otthonosan mozognak. Hogy ez pontosan mit is takar, azt még részletezik is a weboldalon, amit a www.metaautoszerviz.hu oldal szolgáltatások menüpontja alatt találhattok és olvashattok el. Ez a szolgáltatás egyébként nem csak személyautóknál, hanem kisteherautóknál is elérhető, ezt érdemes külön is megjegyezni, mert nem annyira evidens mint amennyire annak tűnik.

A fékrendszerek javítása is a kisujjukban van, ami szintén rendkívül gyakori hiba. Telis-tele van kopó alkatrészekkel ez a rendszer is, ezért időnként bizony muszáj vele foglalkozni mélyrehatóbban is.

Hasonló a helyzet a motor alkatrészeit illetően, ami szintén tele van kopó alkatrészekkel. Időnként ebbe is bele kell nézni és kicserélni ezt-azt, de a www.metaautoszerviz.hu csapata “jó sebész” módjára ezt is gond nélkül vállalja.

Amennyiben cserélni kellene az olajat, amit szintén bizonyos kilométeróra-állásoknál muszáj megcsinálni, akkor is érdemes szakszerű segítséget kérni. Ez egyébként egy olyan kritikus pont, amit szeretnek elsumákolni vagy halogatni az emberek. Pedig ahhoz, hogy a motor hosszú életű legyen és gond nélkül üzemeljen hihetetlenül fontos, hogy jó minőségű olajjal legyen a szükséges mennyiségben biztosítva a folyamatos kenése. Ha viszont elfogy az olaj, vagy elfárad, esetleg bekoszolódik, akkor egyrészt romlik a hatásfok, másrészt sérülni kezd ez a finom szerkezet és egyre komolyabb problémákat tud okozni. Szóval ne feledkezzetek meg az olajcseréről sem!

Ha nem tudjátok mi a probléma az autóval, folyton csak valami hibakóddal dobálóznak, de érdemben nem találtok megoldást, akkor is tudnak segíteni a www.metaautoszerviz.hu-nál, mert gépjárművek diagnosztikájával is foglalkoznak. Rákötik a megfelelő gépekre és már dobja is az infót, hogy mivel van a bökkenő.

Szorosan ide kapcsolódik az elektromos rendszerek fáradása. Mint aféle vezetékek, nincs itt sem örök élet plusz egy. El kell fogadni, hogy bizonyos dolgokat időnként ki kell cserélni, mert egy autóban annyira szélsőséges körülményeknek lehetnek kitéve ezek a dolgok, hogy hosszú távon biztos, hogy elromlanak – vagy inkább úgy mondanám, hogy a tervezett életciklusuk végére érnek.

Szezonálisan aktuális a klíma feltöltése és tisztítása. Tavasz végén mindig csodálatos élmény az első igazi melegben bekapcsolni a klímát, amiből a téli álom után nyilván nem feltétlenül jönnek finom illatok. Szóval mielőtt beütne ez az igazi meleg és teszem azt, pont a tavaszi átállás időszaka van, érdemes megnézetni ezt is az autón és kitakaríttatni. Az allergiások főleg hálásak lesznek érte.

Gumizással is foglalkoznak a Métánál, ráadásul nem csak autóknál, hanem motoroknál is. Szóval kedves kétkereken közlekedő barátaim, benneteket is gond nélkül oda tudlak irányítani hozzájuk, mert ti is cserélhettek itt teljes szettet, széles választékban.

Ha pedig műszaki vizsga előtt kellene átvizsgálni az autót és a szükséges dolgokat kicserélni rajta, akkor is jó helyen jár az ember, hogyha a Méta Autószervízbe viszi a járgányt, mert ezt is meg tudják csinálni ott helyben, gond nélkül.

Az meg aztán már tényleg csak hab a tortán, hogy végre nem körmöt rágva megy oda az ember egy ilyen helyre, mert minden ár fel van tüntetve a honlapon. Szóval hogyha szeretnénk felkészülni, hogy nagyjából mennyibe is kerülhet egy javítás, akkor azért körül tudunk nézni. Persze ez nem azt jelenti, hogy majd konkrétan annyit hagyunk ott, mert ezt rengeteg olyan tényező befolyásolja, amiről a hozzá nem értő nem is tudhat. De egy viszonyítási alapot ad, ami már hasznos. Úgyhogy ha kell egy jó autószervíz, akkor lessétek meg a www.metaautoszerviz.hu oldalát, vagy a 18. kerületi műhelyüket.