Fehérje és vitamin, cukor nélkül, házhoz szállítva

A vidékre költözés legnagyobb hátránya, hogy valamiként pótolni kell a régi rutinokat. Megoldást kell találni egy csomó dologra, ami régen teljesen természetes volt. Lemenni például a sarki patikába, vagy elugrani a drogériába kollagénért, és hasonlók. Azért ezt a példát emelem ki, mert ez az én életemnek egy fontos része, most mégsem olyan könnyű valahol az ilyen dolgokat beszerezni. Legalábbis elsőre így tűnt. Mert az új lakóhelyünk közvetlen közelében például nincs semmi ilyesmi. Sőt, legközelebb csak 40 kilométerre.

Amikor azt kerestem, hogyan juthatnék mindig hozzá ezekhez, utazás nélkül, végül meg is találtam a kedvencemet, a Vitaking Epres Kollagént, steviával, méghozzá itt: prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat. A Prevenció Patika nevű webshopnak hála, maradhatok a favoritomnál, házhoz szállítják.

Akikkel azóta megismerkedtünk az új lakhelyünkön, többnyire azt mondták, mind bejárnak ilyesmiért kocsival valamelyik közeli városba, főleg Szegedre, ők aztán nem szoktak rendelgetni… De nem kellett sokáig győzködnöm senkit ennek a dolognak a kényelméről. Sőt, akadnak, akik jobban rákaptak a Prevenció Patikából való rendelésre, mint egyelőre én, de szerintem már én sem fogok időt áldozni már rá, hogy ne on-line szerezzek be mindent a webshopból, hisz a Prevenciónál kellően széles számomra a választék és gyorsak is voltak valóban, mindig. Csak elsőre mindent, egyben nagy mennyiségben kértem, így aztán még szinte semmi sem fogyott el.

Akikkel azóta diskuráltam erről, közülük többen mondták már, hogy a webes “ügyintézés” ellenére nagyon segítőkészek és valóban gyorsan reagálnak az oldalon található “chat-felületen” keresztül is. Azt hinné az ember, hogy a személyes kontaktus egyfajta hiátusként jelenik meg, ha nem talpon megyünk el azért, amire szükségünk van, de a technológia fejlettsége nem ezt támasztja alá, ezek szerint. Rögtön reagálnak minden kérdésre, kérésre a webshop dolgozói, chatelve is. Akik még inkább “ráfüggtek” a szóban forgó online patikára rajtam kívül, eddig mind azt mondták, hiánytalanul érkezett meg az ő rendelésük is, minden esetben.

Valaki más azt mesélte, ha valami nem is akadt éppen készleten, azt rögtön megrendelték neki. De van más szempont is, amiért tudnám még dicsérni a Prevenció Patikát. Méghozzá az áraik. Nézzétek meg magatok: prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat. Számomra feltűnően kedvezőnek tűnnek. És a kiszállítás sem drága – gyógyszerekről beszélünk ugyebár, általában nem száz forintokért rendel az ember, de ha nem éri el az ingyenességhez szükséget limitet a végösszeg, akkor: 6000 forintig 1390 forint most a kiszállítás házhoz. Efölött csak 890, de 12000 forintos rendelés fölött ingyenes. Na most az én rendelésem eleve került ennyibe, úgyhogy ingyen volt. Ha nem házhoz, hanem csomagpontra kérjük a rendelést – ha valaki nem ilyen félreesőbb helyre költözik a nyugalom miatt, mint én, akkor csomagpont is lesz minden valószínűség szerint a lakhelye közvetlen közelében -, és akkor még ennél is kedvezőbbek a rendelési feltételek.

Szóval, ha valaki hasonló döntést hozna az életében, mint mi, a párommal, hogy feladjuk a város kényelmét, hogy madárcsicsergésre ébredjünk, akkor sem kell megijedni, hogy onnantól valami hiányozni fog, nagyon. A Prevenció Patika is kiszállít az országon belül mindenhova, és a gyógyszer mellett mást is lehet rendelve beszerezni, máshonnan. De vitaminok és gyógyszerek terén én a Prevenciót ajánlom. Boldog vagyok, hogy tarthatom magam a kizárólag édesítőszeres kiegészítők fogyasztásához, már csak annak kell utánanéznem, az étrendünket is hogyan tartsam a cukormentességhez. Remélem hasonló sikerekkel járok ezzel is.