Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Az utóbbi bő fél évben teljesen felhagytam a cukor fogyasztásával. Ennek egészen egyszerű oka volt igazából, mégpedig a súlyom. Igen, igen, mi másért hagyná el valaki önszántából a legédesebb dolgot a világon? Nem volt könnyű, azt be kell, hogy valljam, viszont az első két-három hét nehézségei után más észre sem vettem, hogy kicsit más íze van a kávémnak. Azóta pedig nagyon jól belejöttem, hozzászoktam, és ha például süteményt sütök, akkor sem teszek már finomított cukrot bele, csakis édesítőszert, legfőképpen steviát. Persze, néha azért jól tud esni egy kis csoki, vagy fagyi, és nem is vonom meg magamtól, de ez elképesztő ritkán fordul már elő. Igazából a mértékletesség kellene, hogy legyen a lényeg, hiszen azért azt tudjuk, hogy a cukor is rendkívül fontos a szervezet számára. De azért igyekszem tényleg olyan termékeket vásárolni, amik legalább hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. De tudjátok, hogy mi tudja még igazán megédesíteni a napotokat a cukron kívül? Hát az, hogyha sikerül végre hosszú kutakodás után egy szuper céget találnod.

Mi is pontosan így voltunk a férjemmel. Éppen egy építkezés közepén voltunk, amikor mondta, hogy a garázshoz amit építeni szeretne, ahhoz kellene egy jó erős acélszerkezet. Na mondom, jól kezdődik, fogalmam se volt miről magyaráz nekem. De mondta, hogy mit keressek így neki indultam a dolognak a neten, persze. Így találtam meg – igen, én – az acelpartner.hu weboldalát.

Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Amit tudni érdemes az acelpartner.hu-ról, hogy egy olyan szuper cégről van szó, ami teljes mértékben magyar tulajdonban áll, ami már önmagában is szimpatikus nekem, már csak azért is, mert sokkal jobb szívvel fizetek hazai vállalkozások szolgáltatásaiért. Már bő 20 éve a piacon vannak, ami szintén egy elég erős szakértelemre utal, hiszen kibírtak két évtizedet, sőt, folyamatosan fejlődnek is, felteszem. Ez nem csak a szakértelmet, de a megbízhatóságot is tükrözi számomra.

Többek között foglalkoznak lángvágással, plazmavágással, illetve durvalemezek vágásával is. Bevallom, én annyira nem tudom mit jelent, de ígérem, hogy megkérdezem a férjem, és bőven be fogok számolni arról, hogy mi a különbség a három dolog között.

Én azt hittem, hogy tervezéssel is foglalkoznak, már örültem is, hogy na, akkor majd ők meg tudják tervezni a garázst, de szólt az emberem, hogy sajnos nem, de nem is baj, mert már megvan. És amúgy is, az a fontos, hogy a kivitelezést tökéletesen el tudják végezni, és egy erős, stabil, megbízható szerkezetet fognak összeállítani.

A férjem vetette bele magát inkább az acelpartner.hu oldalába, és mesélte azt is, hogy elképesztő gépekkel dolgoznak: mind nagyon modern. És, ez azért is nagyon előnyös, mert így a pontosság és a precizitás az abszolút garantált. Már csak azért is merte ezt ilyen határozottan állítani, mert minden elkészült acélszerkezet (is) megfelel bizonyos minőségi szabványoknak.

Nem is töltött sok időt a férjecském az oldalon, azonnal felvette a céggel a kapcsolatot, és el sem hiszitek, hogy mennyire megvolt, és megvan velük elégedve mind a mai napig! Elküldte a cég munkatársainak a terveket, majd hipp-hopp – pontosan nem emlékszem mennyi idő volt – meg is kapta az árajánlatot, amit annyira kedvezőnek talált, hogy gyakorlatilag azonnal el is fogadta. És ezután már csak arra kellett várni, hogy elkészüljenek a szerkezettel, vagy hát annak alkotóelemeivel, és tádáám.

Most őszintén, a teljes építkezés alatt nem volt szerencsénk még egy olyan pontos, precíz és gyors céghez, mint amilyen az acélpartner.hu is volt. Bátran ajánlom tényleg mindenkinek. Úgyhogy, ha szükségetek lenne egy ilyen profilú cégre, akkor jusson eszetekbe, hogy Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.