Nyári gumik akciósan online gyors házhoz szállítással

Ahogy elkezdődött a tél, és egyre hidegebb lett, a sógorom szokásához híven, meg ahogy illik, lecserélte a nyári gumikat télire. Én épp arra jártam, meglátogatni őket, és olyan bosszúsan nézett azokra az abroncsokra, hogy szinte muszáj volt megkérdeznem, mi a baja velük. Nem szokott nagyon semmire se mérgelődni, így meglepett. Annyi volt a válasza, hogy csak le kell cserélni őket, de annyiba kerülnek, hogy most nem igazán alkalmas nekik.

Ezen aztán elgondolkoztam – mert én már csak ilyen vagyok, ha mások problémáival foglalkozom, nem kell a magaméval törődnöm -, és elkezdtem kutakodni a neten. Csak simán annyit írtam be a keresőbe, hogy “nyári gumi akció”, és vártam hogy, vajon mit hoz ki az eredmény. Mivel nekem nincs még jogosítványom, és nem is nagyon érdekel az autós technika, ezért nem igazán értettem, mit is kéne keresnem, de az oldal, amit találtam nagyon segítő kész volt minden szempontból. Egyrészt a Gyakran Ismételt Kérdésekben a legtöbb praktikus kérdésemre, mint szállítás, fizetési módok, garanciák és hasonlók, megkaptam a választ. De ezen felül egyből a főoldalon van egy Hasznos Információk a Választáshoz rész, ahol részletesen leírják, mit hol keress, hogy tudd milyen abroncsot válassz az autódra.

Ezen kívül gyártótól függően vállalnak minimum két év garanciát is, aminek a feltételeit ugyan itt meg lehet találni. A főoldalon még pluszba külön fel vannak sorolva a leggyakrabban választott gumik méret és márka szerint is, és a részletes keresőben a méret mellett be lehet írni a terhelési és sebesség indexet is. Ezen kívül lehet még keresni autótól vagy kulcsszótól függően.

Amit fontos volt észben tartani, hogy szállítási költséget guminként és nem rendelésenként számolnak föl, de az akciós nyári gumik még így is nagyon megérik a rendelést. Mikor átküldtem a linket a sógoromnak nagyon meg is örült neki. Nem gondoltuk, hogy tudok neki ilyen olcsón nyári gumit találni. Eleinte kicsit ódzkodott a megrendeléstől, mert mi van, ha zsákbamacskát vesz az ember, de mondtam neki, hogy tizennégy napon belül elállhat a szerződéstől, és csak a visszaküldés postaköltségét kell neki fizetnie, a gumik árát meg visszakapja. Ezek után már bátran megrendelte a kinézett gumikat.

Arra viszont külön felhívtam a figyelmét, hogy, ugyan azt írják, ha délig leadod a rendelésed, másnap már meg is hozzák, de ez jelenleg, mivel főszezon van nem lehetséges. Ugyan kellett rá várni 4-5 munka napot, de mivel nem volt sürgős a felszerelésük, így minden teljesen rendben volt. Szerencsére nem volt a gumikkal semmi probléma, így nem kellett a pénz-visszafizetési garanciával élniük. Ugyan személyesen is át lehetne venni a gumikat a gumidiszkont.hu miskolci telephelyén, de nekik az túl messze volt, így jobban megérte házhoz szállíttatni az új abroncsokat.

Nagyon örültem, hogy tudtam nekik segíteni, és ki is használták ezt az nyári gumi akciót. Megnyugtat, hogy már az ő lelküket sem nyomja a hiánya és hogy legyen akár nyár, akár tél mindig biztonságosan vezetnek majd.