A tisztaságról és az egészséges életmódról is beszélgettünk

Nemrégiben összefutottam egy régi barátnőmmel, akivel leültünk egy kávéra. Mivel mindketten édesítőszert kértünk a kávéhoz, az egészséges életmódról kezdtünk el beszélgetni. Hogy mennyire fontos az, hogy tisztán étkezzünk, hogy ez az egyik alap, amit érdemes minél korábban beépíteni az embernek az életébe.

A tisztaság témájáról kanyarodtunk el a tisztítást, a takarítás témájára. Persze itt nem csak az otthoni takarításról esett szó, hanem arról is, hogy nagyobb területeken, felületeken hogy lesz tisztaság.

A szárazhabos szőnyegtisztító gép is szóba jött és az is, hogy ezt bérelni is lehet. Ráadásul igen kedvező konstrukcióban. A Greenway kft. kínálatában például megtalálható a Taski Balimat 3300 berendezés, ami egy gyalogosan kísérős seprőgép, melyet kifejezetten a nyílt területekre fejlesztettek ki.

A szárazhabos szőnyegtisztító gép fontos kérdés, mint ahogy az is, hogy lehetőleg por és szennyeződésmentes felületen járjunk. Különösen akkor, ha sok időt töltünk zárt térben. Ennek a berendezésnek az egyik nagy előnye, hogy extra nagy tartállyal rendelkezik, és hogy széles a munkafelülete, tehát az a szélesség, ahol a seprést végzi. Ez egészen pontosan 90 centiméter, és a tartály pedig 60 liter, ami azt jelenti, hogy ennyi port, apró hulladékot képes tárolni, magába gyűjteni a rendszer. És hogy mindezt hogy végzi el? Hatékonyan és gyorsan, ami köszönhető annak, hogy ez a berendezés is rendelkezik a szabadalmaztatott ikerhenger rendszerrel, ami azt jelenti, hogy a keféi ellentétesen forognak.

Ez pedig azt jelenti, hogy az egyik a másikhoz szállítja a törmeléket, a port és ezután kerül ez felfelé. A görgők kereszteződése felett ugyanis egy vezetőlemez található és ide vezeti a szennyeződéseket a rendszer.

Bár a nyílt területeken használatos inkább, beltérre is tökéletesen alkalmas. Egy megbízható berendezés, ami magas minőséget képvisel, tartós választás.

Sokan pedig inkább szeretnek ilyesmit bérelni, semmint megvásárolni. Ennek nagyon sok előnye van, kiszámíthatóbbá és alacsonyabbá válnak így a takarítási költségek.

A szárazhabos szőnyegtisztító gép keresése közben érdemes elgondolkodni a padlófelületek alapos tisztításán is. Valamint a bérlési konstrukción.

szárazhabos szőnyegtisztító gép

Ebben profi a Greenway Kft., akiknél seprőgépek és takarítógépek is bérelhetők. Mindenki számára elérhetővé válnak így az igen drága prémium takarítógépek. Egy olyan szolgáltatást kapnak így az ügyfelek, melyek esetében nincsenek beruházási költségek és üzemeltetési feladatok sem.

Bérlés esetén a cég biztosítja a megfelelő takarítógépet, átvállalja az üzemeltetési költségeket és feladatokat. Így kiszámíthatóvá válik a kiadások ütemezése és mértéke is, ami a mai világban igen nagy előny.

Van ezen felül egy másik konstrukció is, a full szerviz, ami már több szolgáltatást foglal magában. Ebben az esetben rendszeres megelőző karbantartást is végez a cég, ezen kívül tartalmazza a szervizköltségeket, tehát az alkatrészek árát, a munkadíjat és a kiszállási díjat is. Akár 12 órán belül is megkezdődhet a szervizelés. Ha pedig szaktanácsadásra vagy oktatásra van szükség, akkor erre is lehetőség van, mint ahogy a csomag tartalmazza a kopó alkatrészek korlátlan cseréjét is.

Biztonságos, kényelmes megoldás, a mai világban pedig különösen sokat jelent, ha valaki kalkulálni tud a költéseivel. Hát így jutottunk el a szárazhabos szőnyegtisztító gépig a tisztaság kérdésében.

Persze a kávé isteni volt, és ezen felül is jót beszélgettünk egymással. Arról is, hogy ki milyen édesítőszereket használ. Sokféle van ugyanis ebből is és szerintem előbb-utóbb mindenki megtalálja azt, ami neki megfelel. Én is sokáig kísérleteztem, és éreztem azokat a mellékízeket, amiket szerintem sokszor inkább csak beleképzeltem ezekbe az édesítőszerekbe. Viszont egy idő után meglett a számomra legjobb, ma már pedig, ha nem steviát használok, akkor érzek ilyen-olyan mellékízeket. De ez már egy másik történet.