A Stevia nem segít a hajamon, de az argánolaj igen!

Nagyon egészségesen igyekszem étkezni, elhagytam a cukrokat, Steviat használok. Mindig figyelek arra, hogy minden vitaminból a megfelelő mennyiséget vigyek be a szervezetembe, ennek alapján állítom össze az étrendemet, de nem segít a tudatos étkezés minden bajon.

A hajam ugyanis elég rossz állapotban van, kissé töredezett, mert festettem, teljesen ki van száradva és nagyon lassan is nő.

Mivel az étkezésem, és a hajnövesztő kapszulák sem váltak be, a hajam nem kezdett el nőni, más megoldás után néztem.

Mindig is vonzott a természetgyógyászok világa, tudom, milyen sok alapanyag van a földön, mennyi növény, ami használható lenne a mindennapi életünkben. Sosem foglalkoztam ezzel komolyabban, sosem akartam jobban beleásni magamat a dologba.

Most viszont, mivel a hajam állapotán semmi agyondicsért sampon, balzsam vagy drága kence nem segített, a természethez fordultam.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml.html oldalon találtam rá az argánolajra, ami azóta a hajam legjobb barátja lett.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml.html oldalon nagyon sok olajat lehet venni, ezek nagy része használható körömre, hajra, szempillára, de vannak, amik az illatuk miatt, mások pedig a bőrre gyakorolt hatásuk miatt keresettebbek.

Ezen az oldalon láttam először tiszta argánolajat. Volt olyan samponom, amiben volt argánolaj, de sosem láttam még, hogy így, magában is lehet kapni.

Az argánolaj egy nagyon sokrétű alapanyag, feltölti a hajat, segít újra élettel telivé varázsolni azt, megszabadít a töredezett hajszálaktól is, ricinusolajjal keverve pedig a haj növekedését is beindítja Lehet belőle hajpakolást is készíteni, de más anyagokkal is lehet keverni, beletehetjük akár már kész pakolásba is, vagy a a balzsamunkba, samponunkba.

Az argánolajat én elsősorban a hajszerkezetre gyakorolt hatása miatt vásároltam meg, de ennél jóval többet tud az olaj.

Ekcéma és pikkelysömör gyógyítására is használható, hidratálja a bőrt, véd az UV sugaraktól, késlelteti az öregedést.

Annak ellenére, hogy mennyire hasznos alapanyag, nagyon kevés helyen lehet hozzájutni, és általában nagyon drága is.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml.html oldalról rendeltem én meg, itt ugyanis több kiszerelésben is kapható. Én egy 30mlest vettem kezdésnek. Nagyon jó áron jutottam hozzá.

Általában egy kicsit félek interneten rendelni, hiszen annyi történetet lehet arról hallani, hogy ellopják a bankkártya adatait, vagy hibás terméket küldenek, esetleg nem is azt, amit rendelnek.

Szerencsére ez az oldal abszolút megbízható, minden rendben volt a rendelésemmel, nem lopták el az adataimat sem, hiszen itt teljesen biztonságos a rendelés.

Magyar oldalaknál amúgy is ritkán beszélhetünk átverésekről, innen rendelve pedig abszolút nem kell emiatt aggódni.

Nagyon hamar kiszállították az argánolajat amit vettem, és a ricinusolajat is, ugyanis mivel olvastam, hogy ez a két olaj keverve mennyire jót tesz a hajnak, nem bírtam ki és vettem ebből is egy üveggel.

Minden rendben ment a rendeléskor, szerintem a posta költség sem volt vészes, abszolút megérte innen rendelni, mert más helyeken ennél jóval drágábbak a keresett olajok.

Minden megérkezett, kipakoltam, kibontottam a rendelésemet, majd a következő hajmosásnál elkészítettem az oldalon is olvasott hajpakolást, és azt tettem a hajamra.

Tudom, hogy pár alkalom nem tesz csodát, de szerintem már egy hét után sokkal jobb lett a hajam tapintása.

Szuper, hogy megtaláltam ezt a boltot, mivel így nagyon olcsón sikerült argánolajhoz és ricinusolajhoz jutnom, amit a hajam meg is fog hálálni.

Hosszútávra tervezek, úgyhogy a legközelebbi rendelésnél talán egy kicsit többet fogok rendelni. Ez volt a próba rendelés, minden rendben zajlott, így legközelebb már nagyobb értékű csomagot is merek majd rendelni innen.