Csak egészség legyen

Csak egészség legyen, a többit megvesszük – és valóban, az egészség a legfontosabb adomány, melyet hálátlan kisgyermekként csak akkor értékelünk igazán, ha már elvesztettük, vagy veszély fenyegeti azt. Ezt elkerülendő nem árt tudatosnak lenni a mindennapjaink során, hogy meg tudjuk őrizni egészségünket. Táplálkozásunkra nagy gondot kell fordítanunk, és nem is olyan megerőltető csoki helyett répát nasizni, vagy cukor helyett steviát használni.

A vírusos időszak ráébresztette az embereket, hogy mekkora érték az egészség. Az online vásárlás is virágzásnak indult ekkor, és én csak ennek hatására tértem át erre a módszerre. Nevezetesen a pelenkákat vásárolom online, egyrészt, mert nem kell nekem hazacipelni a pakkokat, másrészt nem kell elhagynom a házat.

A Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop oldalon kedvemre válogathatok a kisbabám kényének-kedvének megfelelő pelusok közül. Azért ez a kedvenc webshopom, mert gyors kiszállítással kapom meg az árut, amely ár-érték arányát tekintve kifogástalan. Ráadásul, eddig nem volt rá példa, hogy egy olyan termék, amelyet éppen meg szerettem volna rendelni, ne lett volna leakciózva. Itt hozzátartozik az igazsághoz, hogy a pelusok mellett kozmetikai és háztartási termékeket is szoktam rendelni, és ez azért kiszélesíti az esélyeimet a spórolásra.

Azt még nem említettem, hogy pontgyűjtő rendszer is működik az oldalon, és a pontokat le tudom vásárolni egy későbbi rendelésemnél, ezzel meghálálva a vásárlói hűségemet. Pedig ez az online bolt egyáltalán nem drága. Továbbá a webshopban forgalmazott pelus oldalának közösségi médiában való felkutatása és követése lehetőséget biztosít, hogy nyereményjátékokon, sorsolásokon vegyünk részt, és ezáltal további kedvezményeket élvezhessünk.

Visszatérve a pelusokhoz, mindenféle-fajta kategória van. Amíg pici volt a kisfiam, addig a nadrágpelenkát használtuk, mikor elkezdett járni, a bugyipelenka bizonyult hatásosabbnak. Én eldobható pelus párti vagyok, noha egyébként az újrahasznosítható, környezetbarát termékeket preferálom, ezen a területen valahogy nem tudom érvényesíteni a környezettudatosságomat.

A nővérem viszont mosható pelenkát használ, ő arra esküszik. Javaslatomra ő is erről az oldalról rendelt pelenkát, a Lord Shop ugyanis textilpelenkákat is forgalmaz. Meg kell mondjam, amióta anyuka vagyok, teljesen pengének érzem magam a pelus témában, és ehhez ez az online bolt nagyban hozzájárult, hiszen a kínálat átnézése előtt nem is tudtam, hogy ennyiféle variáció létezik. Igen, még új nekem az anyaság.

Az online vásárlás már csak cipekedés elkerülése miatt is megéri, ráadásul bizonyos termékekhez olcsóbban juthatunk hozzá. A Lord Shop-ot pedig mindenkinek őszinte szívvel merem ajánlani. Jó böngészést a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop oldalon!