Maradjon a cégünk is egészséges egy jó székhelyszolgáltatással

Mindenki tudja, hogy a cukornak rengeteg negatív hatása lehet a szervezetünkre. Ezt már az iskolában megtanuljuk, de mint annyi más dologgal kapcsolatban, ezzel is folyamatos ellentmondásokba fogunk ütközni. De miért is? Elsősorban azért, mert bármennyire is rossz a cukor, elképesztően nehéz kikerülni minden részéből az életünknek. És néha még szükségünk is van cukorra ahhoz, hogy egy kicsit felnyomjuk az energia szintünket.

Volt egyébként egy olyan része az életemnek, amikor egyáltalán nem ettem édességet. Ez a kijelentés talán nem fedi le annyira a valóságot, mert inkább elhitettem magammal, hogy rosszul leszek, ha bármi ilyen terméket fogyasztok. Ennek köszönhetően úgy kerültem a csokit, mintha mérgező lett volna. Most már azonban egészen máshogy állok a dologhoz, és egyáltalán nem rettegek attól, hogy ha esetleg megeszek egy szelet csokit, attól rögtön el fogok hízni.

Sok ilyen berögzültség van egyébként az emberben. Én például sokáig azt hittem, hogy nem lennék képes megalapítani a saját cégemet. A Székhely Partner nevű oldal azonban megmutatta nekem, hogy a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás nem egy elképzelhetetlen dolog. Régebben őszintén mindig az tartott vissza, hogy nem volt komoly képzésem a témában. Ez pedig azt eredményezte, hogy félve olvastam el bármilyen dokumentumot, ami cégalapítással volt kapcsolatos.

Ettől függetlenül nagyon nem szerettem az akkori munkámat és azt éreztem, hogy sokkal többre is lehetnék képes. Milyen szerencse, hogy az egyik barátom beajánlotta nekem a Székhelypartner oldalát, ahol a cégalapításon kívül még székhelyszolgáltatás is igényelhető. Örömmel mentem fel erre az oldalra és már az első élmények is nagyon pozitívak voltak. Képzeljetek el egy olyan helyet, ahol minden a helyén van és a designra sem lehet semmi kifogás. Elegáns volt az oldal és hamar megtaláltam azt, ami engem érdekelt, mégpedig a székhelyszolgáltatás.

Sok helyen voltam már, ahol nagyon elrettentett az, hogy miként vannak megfogalmazva a szövegek. A Székhely Partner oldalán azonban nem kellett ettől tartani, mert mindegyik tájékoztató érthetően van megírva úgy, hogy az információ ettől függetlenül is pontos marad. Ezt az egyensúlyt pedig nagyon nem egyszerű elérni, viszont tisztán jelzi, hogy a Székhely Partner számára fontos az, hogy megfelelően legyünk tájékoztatva.

Ez volt az első lépés a bizalom felé, viszont konkrétan arra is kíváncsi voltam, hogy a székhelyszolgáltatás milyen helyeken érhető el náluk. Az első célom az lett volna, hogy a fővároson belül alapítsak egy ilyen helyet és nagy szerencsére rögtön két lehetőségem is volt erre náluk. Választhatunk Buda, vagy Pest közül, legyen bármelyik is a preferenciánk. Mindkettő nagyszerű helyen van, úgyhogy nem kell attól tartanunk, hogy rossz döntést hoznánk.

Ha pedig még pluszban érdekel minket egy kis különlegesség, akkor a székhelyszolgáltatás még Újlengyel területén is elérhető. Ez persze sokakat meglephet a főváros után, de érdemes tudni, hogy Újlengyelben különböző adókedvezményeket lehet igénybe venni, amelyek segítségével nagyon sok pénzt lehet megspórolni.

Nekem ennél több indok nem is kellett ahhoz, hogy felkeressem őket. Ez sem volt egy túl nehéz művelet, mivel az oldal több részén megtalálhatók az elérhetőségeik. Miután felhívtam őket, az ügyintézők nagyon kedvesek voltak velem. Ritkán részesülök ilyen kedves bánásmódban, úgyhogy nagyon hálás voltam annak, hogy egy ilyen normális és profi csapat segítségével tudtam megoldani a cégem alapítását.