Mi a közös a steviában és az elektromos kerékpárokban?

Az elektromos kerékpárok ugyanúgy próbálnak kiküszöbölni egy korábban felismert problémát és segíteni egyes emberek életét. Steviához az nyúl, akinek a cukor nem tesz jót. Elektromos kerékpárral pedig haladhat ugyanúgy az, aki lusta, fáradt, idős, nincs kedve annyit tekerni – bár ennél még azért ad többet is a dolog. Ez csak egy aspektus volt.

Nehogy nekem bárki elkezdjen valami “kisegítő eszközként” tekinteni erre az eszközre… Ezért akartam leszögezni, hogy az említetten kívül más miatt is kezdtem hajlani az elektromos bringázásra. A kedvenc webshopomban, a motorbolt.co.hu-n is láthatjátok, mennyire trendi és változatos tud lenni ugyanis ennek a világa. És nincs az a korcsoport, embertípus, stb. aki ne találna a személyiségéhez, egyéniségéhez illőt! Főleg ebből a boltból, mert ők az elektromos közlekedés egyik nagy bázisa egyben – az én kereséseim alapján ők tűntek az egyik legjobbnak.

Sok akciósan hirdetett termék látszik most is a főoldalon és jó nagy a választék. Az elektromos kerékpárok olyan szegmens, ami nagyon tör fel, de a Motorbolt webes áruház nem az a hely, amely lecövekelne egyetlen dolog mellett ugyanakkor. Ők egyszerre vannak a motorosokkal, robogósokkal, elektromos kerékpárokosokkal és sima bringásokkal, rolleresekkel, stb. Nem csinálnak ideológiát, vagy kultúrfilozófiát az egészből, hanem próbálnak mindenre koncentrálni, ami részterületnek számít és a lehető legtöbbet megadni az érdeklődőknek. Ezt szolgálja önmagában a választék is, de az is, hogy a kiegészítő “szolgáltatásoknak” is a forrása lehet ez a webshop. Értsd: azokhoz a márkákhoz, típusokhoz, amiket árulnak, azokhoz forgalmaznak még alkatrészeket és kiegészítőket is. “Mindent egy helyről, könnyedén!”

Mindenképpen igényli is ez a műfaj talán ezt a széleslátókörűséget. Mert mondjuk a bicikli szerelését sem feltétlenül ajánlanám jobban senkinek, mint az autószerelést, de ha mégis vállalkoznánk rá, ők támogatnak minden termékkel. Vagy még akár a bicikliszerviz igényeit is jó áron kielégíthetjük (megrendelhetjük, ami nekünk kell mondjuk a bringánk javításához, gyorsan).

Nálam nem volt gond soha a kiszállítással, de a bolti kiszolgálással sem. Van ugyanis természetesen látogatható üzletük is. Ennek címe: 7020 Dunaföldvár, Paksi u. 133.

Fent vannak továbbá persze az Árukeresőn is!

Vannak motoros felszerelések és motoralkatrészek a kínálatukban. Gumik és egyebek. Nem teljesen igaz tehát (bár erre már kitértem), hogy az elektromos közlekedés forradalmi újdonságaira szavaznának csak. Ők egy olyan bolt, ahol felkínálják a választást: akinek régi, annak régi, akinek új, annak új. De az újdonságokra, mondjuk az elektromos kerékpárokra tenni szerintem nagyon is megéri. Én a steviától indultam, olyan vagyok, aki mindent kipróbál, ami talán jobban kiváltja a “régit”. Mert azért ennek a fajta kísérletezésnek is van bőven értelme…