Az autómtól nem vonok meg semmit!

Nemrég életmódváltásba kezdtem, ami azt jelenti, hogy elhagytam a fehér lisztet és a cukrot. Utóbbitól nehezen váltam meg, kezdetben, amikor cukor helyett steviát tettem a kávémba, és a teámba, rendesen érezte a szervezetem, hogy itt valami történt. Persze, azért szükség van egy kevésre ebből a bűnös élvezetből, de ha lehet, kerülöm.

Viszont van egy dolog, amiről semmiképp sem tudnék lemondani: ezek a minőségi autóápoló szettek. Imádom az autóm, és csak a legjobb termékeket használom hozzá, amiket a legjobb helyről szerzek be. Ez a hely pedig az olajwebshop.hu. Már hosszú évek óta a piacon vannak, rengeteg tapasztalattal. Én csak tőlük szoktam vásárolni. A legutóbbi szerzeményem egy polírozó készlet volt. A készlet tartalmazott egy szuper minőségi szivacsot, egy viaszmentes lakktömítést, illetve volt még benne két darab mikroszálas törlőkendő. És mindezt alig 7 ezer forintért sikerült beszereznem!

Mivel az olajwebshopnak vannak üzleteik is, így az egyik boltba rendeltem a kis polírozó készletet, mert voltak kérdéseim is, és úgy voltam vele, hogy a kínálat láttán hátha veszek még valamit. Így is lett egyébként. Plusz, az is emellett szólt, hogy így nem kell fizetni a kiszállításért, ami egyébként nem drága: 9.999 forintos rendelésig, csak 1490 forintot kell fizetni. De mivel az egyik üzlet a XI. kerületben van, és én ott dolgozom, így nem volt kérdés. A csomagokat lehet kérni egyébként különböző csomagpontokra is, ami szintén ingyenes. Tetszik, hogy mindenki kiválaszthatja a számára legkézenfekvőbb kiszállítási módot.

Kicsit féltem, hogy kárt fogok tenni az autómban, de a polírozó készlethez adott szuper kendők és a polírozó miatt, nem volt mitől tartanom!