Eljött a kísérletezés ideje! – a Gazdabolt lehet ebben a legjobb partner

Gondoltatok már arra, hogy alapélelmiszereket megtermesszetek otthon? Hát arra, hogy valami különlegességet? Valami olyasmit, amit újságolva mindenkinek leesik majd az álla? Az ismerősi körömben találkoztam már citromtermesztéssel, és aloe verával is, pedig most olvasom, hogy a stevia is megtermeszthető, akár cserépben is. És milyen hasznos is lenne… Számomra ráadásul a lehetőség adott, hogy ne is cserépben, hanem hagyományosabb módon, a kiskertünkben fogjak hozzá. És nekünk ez gyógynövényként is a number one!

A gazdabolt.hu weboldalának köszönhetően egyébként is, már egyre gyakorlottabb vagyok. A segítségükkel már sok hasonlóba belefogtam, és a legtöbb működött, ami pedig nem, az igazán nem rajtuk múlott, hanem az időhiányomon. De most azon tűnődöm, hogy újra ebből, a számomra legjobbnak tartott webshopból rendelek majd, méghozzá az a terv, hogy kiegészítve a kert által nyújtott lehetőségeket, fóliasátrat is “felhúzunk” a feleségemmel, illetve ő komolyabban rá akar feküdni a cserepes növények számának és fajtáinak megsokszorozására a már-már gazdaságnak is nevezhető kis kerti birodalmunkban.

Nem voltunk tejesen elhivatottak, nekem ez csak hobbinak tűnt, de aki elhivatott lenne, annak bármi megtermesztéséhez és egyéb dolgokhoz is (füvesítéstől a fóliasátrazásig) ők biztosan segíteni fognak, tényleg. És nem csak olyan kézenfekvő dolgokban, mint a magvak, és a fólia, hanem olyan kiegészítőkkel is, mint a műanyag ágyásszegély, vagy a dekoráció kellékei. Ajánlom őket tehát akkor is, ha díszkertet szeretnénk, vagy csak az udvart pompázatosabbá tenni, nem pedig termeszteni.

Náluk érdemes először szétnézni valóban, hozzávalók okán is, de több helyen és módon fogadják a kérdéseinket, úgyszintén. Online csetelés formájában, telefonon, vagy “fórumos kérdezőben”. Sok esetben, itt, feltétlenül fel sem kell tennünk egy kérdést, lehet hogy valaki már feltette helyettünk. Ezért nagyszerű, hogy ezek gyűjtve vannak egy fórumszerű helyen, amit úgy érhetünk el, hogy az oldalukon a szaktanács fülre kattintunk és ott választhatunk témakörök szerint is, vagy ha van kedvenc tanácsadónk, az ő válaszait a nevére kattintva listázhatjuk. A műanyag ágyásszegélytől a műtrágyáig tehát vásárlásban is, és mindenféle, ezekhez kapcsolódó kérdés megválaszolásában: Gazdabolt.hu! A legjobbak, a legprofibbak.