Ha te is könnyen töröd mobilod, ez a te posztod!

Te szoktál természetes édesítőket használni?

Ha valamilyen anyagcsere-betegséged van vagy egyszerűen csak valamiért szeretnéd csökkenteni a cukrot az étrendedben, viszont az édességektől nemezen búcsúznál el, akkor minden bizonnyal találkoztál már a különböző természetes édesítőszerekkel, úgy mint a xilit, eritrit vagy stevia. Ezek nagyon jók lehetnek, hiszen jellemzően alig tartalmaznak kalóriát, tehát bármilyen diétába beilleszthetőek és a szervezetet sem terhelik, viszont érdemes utánajárni a mibenlétüknek: a xilitet kutyás háztartásban jobb kerülni – tudtad, hogy nekik ez halálos méreg? -, az eritritnek pedig lehet egy kis “hideg” íze. Szintén nem érdemes túlzásba sem vinni az adagolásukat, mert nagy mértékben azért gyomorproblémákat okozhatnak, de mindegyik jobb választás a cukornál és a mesterséges édesítőknél. Személy szerint leggyakrabban steviát használok – van kutyám, nem kísértem a sorsot semennyi xilittel sem. A cukrot sem hagytam el teljesen, de a stevia egy szuper alternatíva.

Érdemes alternatívákat keresni akkor is, hogy mit tudsz tenni, ha kutyasétáltatás alatt olyan ügyesen összetöröd a mobilod kijelzőjét, mint én és nem akarsz – érthető okok miatt – újat venni. Ha huawei p30 lite kijelző csere ügyében keresel egy remek szervizt, akkor már nem is kell tovább menned, mert megtaláltad – én saját tapasztalataim alapján bárkinek bátran merem ajánlani az LCD FIX gyorsszervizt!

Ahogy a stevia mellett kis mértékben megmaradt az életemben a cukor is az ára miatt, úgy természetesen minden másra is figyelek és nem szeretek irreális összegeket költeni semmire – feleslegesen telefont sem vennék és túl sokat sem szeretnék fizetni javíttatásra. Az LCD FIX korrekt árakon dolgozik, mindemellett márkafüggetlenek, így bármilyen telefonnal bátran fel tudod keresni őket, ha bármi probléma adódik.

Mozgalmas életet élsz és nem tudod nélkülözni a telefonodat napokig, vagy akár hetekig? Akkor se csüggedj, az LCD FIX megoldja! Merthogy egy órán belül általában már át is tudod venni a kész, használható mobilodat. Egy óra pihenést pedig bárki megérdemel, így Te is – kávézhatsz vagy csak bevásárolhatsz a nekik helyt adó plázában, ami egyébként remekül megközelíthető tömegközlekedéssel is és nem kell órákon át logisztikáznod azért, hogy mégis hogyan juss el hozzájuk.

A fentiekből kifolyólag egy huawei p30 lite kijelző csere sem jelent számukra akadályt, ezt pedig személyesen tudom neked tanúsítani. Nem akartam új telefont venni, hiszen az enyém például se nem régi, se nem rossz, csak én voltam kétbalkezes – féltem attól, hogy javítható- e, mert nem tűnt túl fényesnek a helyzet, de azt kell mondjam, hogy itt a lehetetlennek tűnő helyzetet is könnyedén megoldották. Ha valami, hát az tény és való, hogy nem egyszerű megtalálni a tökéletes szervizt, ha telefonokról és speciális igényekről van szó, viszont az LCD FIX szerintem minden létező kívánalomnak megfelel. Ha neked is fontos az, hogy szuper szakemberek dolgozzanak mobilodon rövid határidővel, korrekt áron, akkor válaszd őket!