Egy egyedi mintás póló online rendelése már gyerekjáték!

Én az a fajta ember vagyok, aki mindig nagyon rá tud csodálkozni a világ fejlődésére. Legyen szó akár digitalizációról, a közlekedésről, az orvostudományról, vagy csak arról, hogy milyen sok olyan étel és adalék anyag van, ami már helyettesítőként is használható, mint például az, hogy cukor helyett steaviat is lehet használni. Nem csak, hogy jobb az íze, de még egészségesebb is.

Ugyanilyen nagy rácsodálkozás volt számomra, hogy az egyedi mintás póló online rendelése, már sokkal elterjedtebb és közkedveltebb, mint anno, mikor be kellett menni a nyomdába. Én már csak ilyen vagyok, minden újdonság meggyönyörködtet. Nemrégiben találtam is egy oldalt, ahol a pólók online rendelése valóban olyan egyszerű, ahogyan azt sokan mondják, ugyanis én is kipróbáltam.

Ez az oldal a lolmarkt.hu volt. Ők egyedi pólók nyomtatásával foglalkoznak, de emellett készítenek még szájmaszkokat, pulcsikat és fémpoharakat is. Rengeteg kategóriában és témában vannak meglévő póló mintáik, engem egyenesen elkápráztatott az, hogy pár kattintás kellett csak ahhoz, hogy az egészet kínálatot végig tudjam nézni kényelmesen a kanapémról.

Végül a család kategóriából választottam egy vicces pólót a férjemnek. Gondoltam, ezzel lepem meg a névnapja alkalmából. Pont kapóra jött a dolog amúgy is, mert már csak néhány nap volt hátra a névnapjáig, de a lolmarktnál maximum 2 napos szállítási határidővel kell számolni, de ha még délelőtt 10 előtt leadod a rendelésed akkor még aznap elkészítik, és akár Te magad is bemehetsz az üzletbe, (amiből amúgy 12!! van az országban).

Most leírom nektek röviden, hogy mennyire is egyszerű volt a rendelés maga. Tehát kiválasztottam a számomra legjobban tetsző pólót, és rákattintottam a kosár ikonra. Az átirányított egy másik oldalra, ahol a póló „paramétereit” tudtam beállítani. Vagyis, hogy milyen legyen a színe, mekkora méretet szeretnék és hogy kérek-e méretbiztosítást. Én végül kértem, mert annyit kell tudni ezeknél a póló méreteknél, hogy egy hangyányit eltérnek a megszokott méretezésektől, így, ha nem bogarásszuk át figyelmesen a mérettáblázatot, akkor könnyen meglehet, hogy nem jó a méret. Ez a méret biztosítás pedig csak 190 forint, így pedig, ha mégis méretcserére kerülne a sor akkor megússzuk az 1980 forintos szállítási költséget. Szerintem abszolút megéri. Miután kiválasztottam ezeket a dolgokat, utána összegezte, hogy mi van a kosaramban és hogy mennyibe fog kerülni. Innentől kezdve pedig teljesen az volt a rendelés szisztémája, mint bármely másik online rendelésnek.

A pólóm valóban megérkezett 2 nap alatt, a minősége pedig nagyon jó volt. A lolmarkt ajánlására azóta is csak kímélő fokozaton mosom, vasalásnál pedig a mintára teszek egy sütőpapírt.