Cukorból menteset, hangtálból szépen szólót

A szomszédom életmódváltásba kezdett. Különböző egészségügyi problémákkal küzdött, és megoldásként arra jött rá, hogy el kell hagynia a fehér cukrot. Sokat tájékozódott a témában, ezt egy beszélgetésünk alkalmával fejtette ki számomra. Tehát minden olyan élelmiszert felcserélt ami cukrot tartalmazott, illetve az otthoni fehér cukrot felváltotta édesítőszerre és nyírfacukorra. Ezen termékek használatával javult az állapota. És most már azt meséli, hogy sokkal jobban van, hiszen könnyedebb lett. Az édesítőszerek használatával nem visz be annyi kalóriát a testébe és kiegyensúlyozottabb a vércukorszintje is. Nincs ingadozás, illetve nem esik le neki nagyon hamar és hirtelen a vércukra. De nem csak táplálkozáshoz köthető változásokat vezetett be az életébe, hanem lelki téren is sokat tesz az egészségügyi problémáinak megszűnése érdeklében.

Erre a szomszédom egy olyan példát mondott, hogy még magam is elkezdtem benne hinni. A tibeti kultúra felé fordult. Amint felvázolta a tibeti kultúrát rájöttem, hogy a szerzetesi gondolkodásvilág tőlem sem áll olyan távol. Csekély tudásom alapján, amely arra terjed ki, hogy mennyire békés szerzetek, és hogy nem csak önmagukkal, de a világgal is békében élő emberek alkotják a tibeti szerzetesi rendet, rögvest meg is értettem, hogy a szomszédom miért is fordult feléjük.

Ténylegesen az egészségügyi gondok visszavezethetők a lelki béke elmaradásához, és ha ezt helyreállítja az ember, a teste is jól lesz. Ebben hitt és még mindig hisz a szomszédom is. Nem véletlenül bukkant rá egy honlapra, ahol tibeti tárgyakat lehet megvenni, valamint a honlapon még blog szintű élménybeszámolókat is talált. Az oldalon található termékek és történetek teljesen magával ragadták őt. Nem csoda, hogy rögvest be is szerzett egy hangtálat erről az oldalról: https://www.nepalitermekek.com/blogs/blog/tibeti-hangtalak. Annyira magával ragadta a szomszédomat az oldal felépítése és az ott megtalálható termékek. Nem is tudja, hogy hogyan tudott eddig meglenni egy hangtál nélkül. Az oldalon nagyon könnyen ki tudott igazodni, ezáltal nem csak a tibeti kézzel készített ékszereket találta meg, hanem a már említett hangtálat is.

Nagyon sok jót olvasott a hangtálakról, nekem is átküldte a https://www.nepalitermekek.com/blogs/blog/tibeti-hangtalak linket, mely alapján kiválasztotta az ő sajátját. A hangtálaknak nem csak egy jótékony hatása van: a hangja mely a pereméről cseng a fülünkbe, valamint a rezgései is mind mind olyan frekvencián mozog, melyek egyfelől élénkítő másfelől nyugtató hatással bírnak az idegrendszerünkre. Nekem az a véleményem, hogy ezen hangtálak nem csak a rezgésük miatt hasznosak, de nekem személy szerint még kinézetre is tetszenek. Ezen remek oldalon azt is meg lehet tudni a hangtálakról, hogy hogyan és hogy hol készítik őket. Az oldal remek termékkínálatából szemezgetve ekkor tudatosul mindenkiben, hogy ezen forgalmazott hangtálak mind egyedi, kézzel készített darabok. Hol máshol tud egy vásárló ilyen minőségi, és utánozhatatlan termékeket kapni?

Egyszerűen csodálatos az oldal, melyre mindenkinek el kell látogatnia, mivel már az oldalon való olvasgatás is felér egy élménnyel. Hát még akkor, amikor az onnan megrendelt termék, szomszédom esetében a hangtál megérkezett és ki tudta a saját lakásában, az ottani akusztikákkal is próbálni. Elmesélése alapján a csomag kibontása után, ugyanaz a remek minőségű termék tárult elé, mint amit a képek alapján megrendelt. De mit is várhatott volna, egy ilyen remek oldaltól, csak effajta remek minőséget. Nem csoda, hogy nekem is ajánlotta, hogy nézzem meg, tájékozódjam általa.