Mi a közös a steviában és a légterelőben?

Látszólag nem sok közös van bennük. Pedig van: mindkettő segít az egészségünk megőrzésében.

A steviát nem kell Számodra bemutatnom. A Stevia rebaudiana elnevezésű növény leveléből készült édesítőszer. Használata népszerű az egészségesebb életmódra törekvő emberek körében, mert az ételek és italok édességét kalória hozzáadása vagy a vércukorszint emelése nélkül képes növelni.

A légterelő pedig a huzat legnagyobb ellensége. A huzaté, ami fejfájást, vörös szemeket és komoly fülfájást is okozhat. Nagyon szeretek nyáron lehúzott ablakkal utazni. És nekem is volt egy dobűri nyálkahártya megbetegedésem. Az orvosom javasolta, hogy vegyek a kocsiba légterelőket.

Szerencsére megtaláltam az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu webáruházat. Itt a légterelők széles választéka található minden gépjármű típushoz. A webshopban nagyon könnyű tájékozódni. Azonnal a típusok felsorolása jelenik meg. 52 különböző típus található itt, egészen biztosan mindenki megtalálja közöttük a saját autóját. A következő lépés a konkrét modell, majd a felszereltség kiválasztása. És meg is érkezünk arra a weboldalra, ahol a kocsinkra felszerelhető légterelők kerülnek megjelenítésre.

Fotó, részletes leírás ill. sokszor videó is segíti a döntést. Tipikusan 2 darabos vagy 4 darabos termékek közül választhatunk, függően attól, hogy csak a 2 vezető ajtóra vagy mind a 4 ajtóra kívánunk légterelőt felszerelni. Kifejezetten alacsonyak a webshopban az árak. A legtöbb termék raktáron van, de amennyiben ez nem így lenne, akkor is 1-3 napon belül beérkezik a megrendelt alkatrész.

Természetesen én is könnyűszerrel megtaláltam a AUTÓFELSZERELÉSEK.hu webáruházában a kocsimra tökéletesen illeszkedő légterelőt. Megrendeltem, a GLS futár már másnap kiszállította. Azonnal felszereltem az alkatrészeket és azóta varázsütésre teljesen megszűnt a huzat a kocsimban.