A stevia fogzásra nem jó, de a lényeg: mindenre lesz megoldás mindig

A cukor helyettesítésének megtaláltam már a tökéletes módját. Ez az első ilyen nagy kihívás volt az életemben, de a stevia segített rajtam. Mert korábban nem voltam egy betegségekkel küszködő fajta, de ez az eset ráébresztett: proaktívnak kell lenni és mindig keresni a válaszokat, egészségünk megtartásának kérdéseire. Az öregség, vagy csak az öregedés ugyanis kérdéseket vet majd fel.

Amikor ezeket a sorokat írom, hasonló kihívás elé állított újra az élet, és azért ragadtam billentyűzetet, mert éppen ma újra megvilágosodás-élményem volt! Ilyen könnyű valami tökéletes megoldásba belefutni? – csaptam a homlokomra. Ez most már így fog menni… Megfontoltabbnak kell majd lennem, mert már nem is csak az én öregedésem jelent kihívásokat, hanem már egy csöppség egészségéről is kell gondoskodnom, és ez még inkább fontos! A fogzás stádiumába léptünk ugyanis, kisfiúnkkal. Az imaginebaby.hu segített végül ebben, ez már tehát, szerencsére könnyebb is volt, mint anno a steviát megtalálni. Belejön az ember a hatékony keresgélésbe. Az imaginebaby.hu ugyanis a rágómakit ajánlotta rögtön erre a “problémára” (természetes dologról beszélünk, de attól még egy nagy kihívásokkal összekapcsolható egészségügyi életszakasz ez), és nem is az volt a könnyebbség ezzel a termékkel, hogy meg kellett valahogy találni, hanem az, ahogy azonnal ellátta a feladatát. Megvásárlás utáni kézhezvételt követően, szinte perceken belül.

A steviával kísérleteznem kellett egy ideig, hogy lássam, jó-e a cukor helyett, de a fogzás tekintetében azonnal láttuk, hogy kisfiúnk dolgát egyből megkönnyítette. Ahogy azt a weboldalon más felhasználók, és maga a forgalmazó az ajánlójában is írta, rögtön a kezébe fogta, rögtön elkezdte szeretni és szeretgetni. Puha, lágy textúrájú kis játékfiguraként hivatkoznak rá, amit a szájába vehet és csökkenti a sajgó fájdalmat, ezen jelenségből fakadó kellemetlenségek fokát, és én meg tudom erősíteni, hogy tényleg azonnal jól kifejti ezt a hatást. Elvonja a figyelmet és a “rángások” sem olyan gyakoriak onnantól nála. A magyarázat egyébként az íny sajgásának csillapítása egészen pontosan, a fogzáskor. Ettől nyugodtabb a kicsi, és nincs az a szokásos szenvedés-érzet, ami addig sugárzott magából.

Vannak készségfejlesztő játékaik is még. A szokásos építőkockák például (erre hivatkozom, mert ebből rendeltünk, de van más is), csak nekünk jobban tetsző minőségben, mint amilyenben máshonnan az ilyesmi beszerezhető. Eleve azért dicsérjük mindig az Imagine Babyt, az első rendelés óta, mert valahogy olyan tip-top az egész. Nem túloznak a leírásaikkal, és azok leírásaiban sem csalódtunk, akik ajánlották nekünk ezt a helyet. Ismeretlenül, babás fórumokon. Az építőkockák is jól tárolható, kellemes érzetűek, és megint csak bejött az, hogy lefoglalják kellően a gyermekünket. Jól szórakozik, látjuk, ahogy koncentrál közben. Csodálatos érzés látni, ahogy fejlődik, ahogy látjuk mi lesz a próbálkozásaiból, és érzékeljük, hogyan hat rá az, hogy hasznos dolgokat adunk a kezébe.

Ez egy tökéletes bolt ilyen élmények megszerzéséhez és akkor most nem is megyek bele, mennyi dolgot kínálnak még a gyermekneveléshez, kiskorban. A hasznosság a szülők szempontjából pont úgy dominál, minden innen rendelt dolog tekintetében, mint a játékoknál a picinek az örömszerzés sikeressége.

Van Facebook és Instagram oldaluk is a linkelt weboldal alján, hogy jól szétnézhessetek, illetve elolvashassátok, másoknak mi vált még be tőlük. Ha ti is rendelnétek erről a helyről, és egyben szeretnétek több dolgot is. Érdemes átnézni a kínálatot, mert még az is lehet, én is felületes voltam…

De az egész írásommal azt akartam üzenni, hogy ne legyeteket felületesek. Mindenre keressétek ki a jó ajánlatot, ellenőrizzétek le, kinek hogy jött be valami, és az összes felmerülő problémátokra fogtok így találni opciót, ami tökéletesen kezeli, orvosolja azt!