Pultos vagyok, de lehet szakmát váltok!

Tudtátok, hogy a Stevia a legtrendibb édesítőszer?

A Stevia egy édesítőszer, amely kristályos, fehér por formájában kapható. Kifejezetten tömény azonban, úgyhogy óvatosan vele! Már a dél-amerikai őslakosok idejében is ez volt a divat, szóval tényleg baromi jó édesítőszer, én magam is nagyon kedvelem. Részben ezért is szeretem a nyarat, hiszen nincs jobb annál, mint kiülni a természet lágy ölébe, vagy a tengerpartra egy általam elkészített limonádéval, amelyet a stevia édesít meg. Egyszerűen mennyei!

De ahhoz, hogy eljussak Horvátországba, vagy bárhová, ahol a tengerpartokra néző tájat kémlelhetem és kortyolhatom az italomat, pénzre is van szükség.

Jelenleg a pénzemet pultosként keresem. Imádok utánanézni annak, hogy milyen édesítőszerek, ital szirupok, vagy bármilyen más különlegességek léteznek, amelyekkel feldobhatom vendégeink italait. Ezért is szeretek kísérletezni a különböző koktélokkal és ezért is található nálunk egy különleges kínálat, amelyet A Kínálat néven hirdetünk a táblánkon. Minden vendég, aki ezt kéri, az valamilyen újdonságot kap tőlem.

A legutóbb érkező úriember is ezt az ajánlatot kérte. Az ő koktéljába egy adag Stevia került édesítőnek, majd rum, eperszirup és egy kis vodka a változatosság kedvéért.

Miközben készítettem az úrnak az italt, ő addig telefonon beszélgetett egy illetővel.

Röviden a fő téma: a székhelyszolgáltatás árak.

Azt sem tudtam először, mi fán terem ez az egész, de első hallásra úgy gondoltam, hogy ez valamiféle üzleti dolog. Mikor az úr megkapta az italát, rögtön rá is kerestem, hogy mégis mit takar a székhelyszolgáltatás.

székhelyszolgáltatás árak

Rögtön be is dobott egy oldalt, aminek a dizájnja és a kialakítása meglepően tetszett. Igazából csak beírtam, hogy székhelyszolgáltatás árak, és ez tűnt a legszimpatikusabb weboldalnak.

Meg kell hagyni, igazán lenyűgözött ez az egész weblap, amely a székhelyszolgáltatás részleteit taglalja. Székhelyszolgáltatást ígért mindössze 0% IPA-val, amiről pultosként egyből a sör jutott eszembe. Ez azonban annál sokkal többet jelent, hiszen az iparűzési adóra utal. A weboldal Budapesten a II. és VI. kerületben és Újlengyelen működő székhelyeket állít elénk, amik közül szabadon választhatunk cégünknek.

Ami még fontos, hogy elengedik a tulajdoni lap árát, valamint minden csomaghoz kapunk egy ajándék hónapot. Ha letelt a kifizetett időintervallum, akkor egyszerűen meg is hosszabbíthatjuk a székhelyszolgáltatásainkat, hiszen nem kell újra papírokat aláírni, elég csak rendezni a költségeket.

A férfi visszatért egy következő körre, én pedig megkértem, hogy meséljen erről az egész folyamatról, aminek következtében hosszú beszélgetésbe kezdtünk.

Ő lett az új kedvenc vendégem, a Stevia még mindig a kedvenc édesítőszerem, de lehet a kedvenc szakmámat leváltom és székhelyszolgáltatással céget alapítok, hogy végre eljussak a horvát tengerpartra és megihassam a finom limonádémat.