Kevesebb cukor, kevesebb lyukas fog, de fogorvoshoz így is menni kell

Ha édesítőt fogyaszt az ember, akkor sokkal kevesebb fogproblémának teszi ki magát. A cukros ételek, italok ugyanis nem tesznek jót a fogaknak, és elősegítik a fogszúvasodást.

De sajnos nem kizárólag csak a cukor tehet a fogproblémákról, sajnos van, hogy a genetika okozza a rengeteg lyukas fogat, ezen pedig csak a megfelelő, rendszeres fogápolás tud valamennyire segíteni.

Nekem például rendszeres programom a fogorvos látogatás a fogkő eltávolítása miatt, pedig nem eszem cukrot. De sajnos hajlamos vagyok a fogkőre, és azt tulajdonképpen bármi okozhat.

A fogkő eltávolítása egy egyszerű, szinte mindennapos feladat a fogorvosok életében, nem szokott különösebb gondot okozni. Pedig az is lehet fájdalmas, ha nem jól csinálják.

Nekem nagyon érzékenyek a fogaim, így sokáig csak szenvedés volt a fogkő eltávolítása, hiszen ahova jártam, ott nem figyeltek igazán az igényeimre és nem kaptam semmilyen érzéstelenítőt, sokszor vérzett a fogam és napokig fájt.

Egyszer ezt meséltem egy barátnőmnek, ő pedig megadta a fogorvosa elérhetőségét. Ő ugyanezekkel a gondokkal küzdött, amikor a körzeti fogorvosához járt, de talált egy viszonylag olcsó helyet, ahol foglalkoznak a megfelelő érzéstelenítéssel is.

Ez a hely a fogorvosbudapest.info. itt nagyon sok jó orvos dolgozik, sőt, csak jó orvosok. Mindegyikre rá merném bízni a fogaimat, hiszen mindegyikük nagyon nagy hozzáértéssel dolgozik.

A fogkő leszedés itt nem járt sosem olyan nagy fájdalommal, mint máshol, és sokkal alaposabban végezte el az orvos a kezelést, nem volt rá sosem panaszom, sokkal hatékonyabban leszedte a fogkövet és nem maradtak foltok utána a fogamon, meg tudta oldani, hogy eltűnjön a szerintem legnagyobb gondot okozó elszíneződés.

Sokan úgy vannak vele, hogy mindegy, hogy hova mennek fogorvoshoz, kibírják a kis fájdalmat, vagy megelégszenek a fele olyan jó munkával, mint amit máshol kapnának. Pedig csak egy fogsorunk van, nagyon kell rá vigyázni.

Nekem a fogorvosbudapest. info a kedvencem, és nem is mennék már el máshoz. Itt megtapasztaltam milyen, ha a páciens az első és milyen, amikor egy igazán jó fogorvos kezeli a fogamat. Hiába kell érte fizetni, én már nem váltanék fogorvost soha.