Cukorbeteg srácból vad motoros lettem, aki imádja a steviát

Mikor cukorbetegséggel diagnosztizáltak, úgy éreztem véget ért az életem. Imádtam sütizgetni, sokszor ittam cukros üdítőket és sose figyeltem arra, hogy mit eszem. A betegségemmel viszont egy Pál forgást kellett csinálnom, új életet kellet kezdenem. Pár hét depizés után eldöntöttem, hogy a sarkamra állok, és úgy tekintek a cukorbetegségre, mint egy atyai pofonra. Ha nem diagnosztizálnak, akkor lehet, hogy az egész életem egy dagi zabagépként éltem volna le, aki sosem boldog igazán. Edzeni kezdtem, és megvalósítottam egy régi álmom: motoros jogosítványt szereztem, méghozzá korlátlan kategóriában.

Ahogy mentek le a kilók, egyre jobban kezdtem érezni magam, és vicces ezt mondani, de a cukorbetegségem előtt sosem éreztem magam ilyen egészségesnek. A motoros képességeim is folyamatosan fejlődtek, és elkezdtem eljárni a különböző rendezvényekre. Egy olyan közösségre találtam, ahol mindig jól érzem magam.

Egyszer az egyik motoros lánnyal beszélgettem, és mondtam neki, hogy nagyon hiányoznak az édes ételek. Megtudtam tőle, hogy egyáltalán nem kell lemondanom az édesítésről, hiszen a stevia sokkal édesebb a cukornál, és még a betegek is ehetik. Adott is egy steviával készült sütit. Életem legkülönlegesebb ízélménye volt. A találkozóról azonnal a bioboltba indultam a motorommal, hogy vegyek pár zacskó steviát. Sajnos defektet kaptam és félre kellett állnom.

Szerencsére a MotorTire webshopban mindig megtalálom azokat az abroncsokat, amikre szükségem van, ezért nem estem kétségbe. Ráadásul nemrég olvastam valahol egy szöveget, ami valahogy így szólt: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Ezért már egy ideje amúgy is meg akartam nézni a kínálatot. Felmentem hát a weboldalra, hogy vegyek új gumikat.

Imádom, hogy minden kategóriában lehet náluk vásárolni. Kielégítik a chopperesek igényeit, és a crossosok is mindig megtalálják a nekik szükséges spéci gumikat. Enduro gumikból is bőséges a választék. A nagyok mellett robogó abroncsok is szép számban vannak a kínálatban. A sport és sport túra motorosok is elég gyakori vendégek az üzletben, hiszen nagy sebességnél gyorsan kopik a szett, de a MotorTire nekik is bőséges választékkal szolgál. Ezek mellett supermoto, és városi abroncsok is vannak szép számmal.

Nem csak motor típus alapján lehet gumikat keresni, hanem márkák alapján is. A főoldalon 27 különböző márkához kínálnak abroncsokat. Ha megvan a tuti darab, mehet a kosárba. Innen pár kattintással eljutunk a szállítási módhoz. Két opció van. Ha fel tudjuk szerelni magunk az abroncsokat, akkor kérhetünk kiszállítást. Ez 2000 Ft-ba kerül. Ha adott napon 12 óráig leadjuk a rendelést, és van raktáron a választott gumikból, akkor a következő munkanapon már hozza is a futár. Reggel 8 és este 5 óra között szokták kivinni a cuccokat. Személyes átvételnél értelemszerűen nincs szállítási költség. Ebben az esetben a Méta utca 13 alatt található műhelybe kell elmennünk, ahol a vérprofi technikusok fel is pakolják a kerekekre az abroncsokat. Erről a folyamatról videót is nézhetünk a MotorTire csatornáján. Komoly emelőkkel és csavarozógépekkel dolgoznak, ezért pillanatok alatt el tudják végezni a munkát. Van olyan elégedett vásárló, aki azt írta, hogy 15 perc alatt letudták az egész műveletet, és bár első alkalommal volta műhelyben, innentől kezdve csak oda fog járni.

Egyébként érdemes megnézni a közösségi oldalukon a vevőktől kapott értékeléseiket. A pontozó rendszerben 40 szavazat alapján 4,8 csillagot kaptak a maximális 5 csillagból. Többen kiemelik a technikusok szakértelmét, és lelkes hozzáállását.

A motortire.hu nem csak a legkirályabb motorgumikkal kedveskedik nekünk, hanem egy nívós képgallériával is. A fotók egy promóció alkalmával készültek, és egy igen mutatós hölgy pózol rajtuk, meglehetősen lenge ruhában. Tudom nem mindenki rajong az efféle tartalmakért, de engem nagyon megfogtak a fotók. A fotókhoz hasonló extra tartalom a „Hírek” rovat. Itt motorokkal és abroncsokkal kapcsolatos izgalmas újdonságokat olvashatunk.

A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire szlogen valóban jó akciókat hirdet. Jelenleg egy olyan promóció fut a weboldalon, amely keretein belül motorostáskát, szerelő szettet vagy hordozható töltőt nyerhetünk. Annyit kell tennünk, hogy veszünk két abroncsot, és feltöltjük a vásárlás számláját. Emellett páros akció is van, vagyis két gumit vásárolva jelentős kedvezményt kaphatunk.