Bőrápolás férfiaknak és cukormentes sütemény az egészségükért

Igen, mindkettő nagyon ufónak hangzik, pedig a mai világban egy modern férfi már egyik dologtól sem hátrál meg zsigerből. Az én édesapám legalábbis 64 éves, és szuper módon veszi ezeket az újdonságokat és akadályokat. Persze amikor először mutattam neki a cukormentes sütemény receptjét, akkor egy kicsit hátrált, hogy ő azért jobban szereti azt, amibe minden benne van. De végül mégis sikerült rávenni, hogy kóstolja meg a stevias nasit, és nem bánta meg. Ugyanúgy ízlett neki, mint a sima süti, csak közben egy kicsit kevésbé kell vakarni a fejét miatta, hogy mennyit ehet meg belőle. A véleménye arról, hogy a bőrápolás férfiaknak is való hasonlóan formálódott a cukormentes sütemények szeretetével.

Butaság lenne azt mondani, hogy a bőrápolás férfiaknak nem való, vagy nem fontos. Már hogy ne lenne fontos egy olyan ember arcának az ápolása, aki jó eséllyel valamilyen gyakorisággal borotválja az arcát, vagy annak egy jelentős részét?! Ez olyan erejű bőrirritációt tud okozni, hogy nem lehet csak úgy félvállról venni a dolgot, igenis a férfiaknak is foglalkozni kell az arcbőrükkel. Ezt persze a forgalmazók és gyártók is tudják, ezért nem kérdés, hogy vannak már kifejezetten férfiaknak szóló termékek. Na és ha azt mondom, hogy vannak olyan termékek is ezek között, amik még ráadásul zöldek is? Hát pedig azt mondom, hogy vannak.

A herbiovit.hu egy olyan oldal, ahol vegán és természetes anyagokat tartalmazó készítményeket árulnak, és vannak közöttük kimondottan férfiaknak szóló bőrápolási és egészségmegőrzést segítő termékek is. Természetesen a fő fókusz a női kozmetikumokon van, hiszen a bőrápolás férfiaknak még mindig nem olyan népszerű és mindennapi rutin feladat, de talán egyszer majd azzá válik. Ebben azt gondolom, hogy igazán sokat tud segíteni egy olyan oldal, ahol mindenféle szintetikus dolog nélkül lehet ápoló termékeket rendelni.

Az meg főleg a herbiovit.hu mellett szól, hogy nagyon kedvező árakon kínálja a termékeit. A bőrápolás férfiaknak ugyanis azért is mumus, mert egyszerűen nem szeretnek erre is költeni. Ha viszont azt látják, hogy hát nem is annyira nagy plusz költség, és mégis mennyivel kellemesebb az arcuk tapintása tőle, vagy épp a borotválkozásból származó bőrirritáció is sokkal kisebb, akkor már lehet, hogy szívesebben a mindennapos rutinjukká teszik.

Fontos eleme lehet például a bőrápolás férfiaknak szóló részeiben a hámlasztás és az azt követő hidratálás. Mindkettő olyan pont, ami elősegíti a regenerációt és hogy mindig friss és puha legyen az arcbőr, valamint a rugalmasság se vesszen el. A herbiovit.hu termékei erre kivétel nélkül remekül alkalmasak, és tulajdonképpen bármelyiket jó szívvel ajánlhatom bármelyik férfinak, hogy próbálja ki, mert csak előnye származhat belőle.