Csepp, por, levél – steviát a biocity.hu oldalról

Az édesítés nehéz kérdés. Egyre többen fordulnak el a kristálycukortól, hisz rendre bebizonyosodik, hogy túlzott fogyasztása sok problémát okoz. És ezeknek csak egyike az elhízás. Nem csoda, ha az emberek régóta keresik, hogy mivel is tudnák helyettesíteni a cukrot.

Ahogy változtak az évtizedek, úgy változtak az édesítőszerek típusai is. Amiről régen azt gondolták, hogy egészséges, mára bebizonyosodott, hogy mégsem annyira. Elég az hozzá, hogy ma már az édesítést is egyre természetesebb anyagokkal oldják meg. Ilyen a stevia is, ami nekem a legjobban bejött.

És hogy hol vásárolom? Természetesen a biocity.hu oldalon, ahol többféle formában és kiszerelésben, ízesítésben jutok hozzá kedvenc édesítőszeremhez. Nem csak porból és cseppekből tudok itt felszerelkezni, hisz vannak apró édesítőtabletták is. Sőt, olyan kiszerelés is, hogy tudom magammal vinni a kistáskámban, ha esetleg olyan kávézóban lyukadnék ki, ahol nincs számomra megfelelő édesítőszer. A stevia nullkalóriás, nulla a glikémiás indexe, a cukorbetegek és a diétázók álma.

Nem csak a kávéba, én mindenhez ezt használom. Olyan finom süteményeket sütök steviával, hogy senki nem mondja meg, hogy ez nem hagyományos módon készült. Ez az igazi dicsőség, nemde?

biocity.hu

Karamellás, csokis, csokis-kekszes, vaníliás, ilyen ízekben is van ám stevia csepp a biocity.hu-n. Nagyon szeretem ezeket az újdonságokat is kipróbálni, hisz nagyon fel tudják dobni az egyébként is szuper receptjeimet ezek a különlegességek. A legújabb kedvenceim a málnás és epres cseppek, nem csoda, hisz itt a nyár, az ember vágyik kicsit könnyedebb ízekre is.