Terhességi cukorbetegség és a babakocsi

Mindig nagyon figyeltem a táplálkozásomra, soha nem étkeztem túl zsírosan, vagy éppen túl fűszeresen. Itt beleértem azt is, hogy só és túlzott cukorfogyasztásom sem volt. Rendszeresen sportolok a mai napig. Mindennek ellenére a terhességem első trimeszterében kialakult nálam a terhességi cukorbetegség. Nagyon megijedtem, hiszen ez veszélyt jelent a gyerekre és rám is. Ezért mindent helyettesíteni kezdtem édesítőszerrel, számoltam miből mennyit ehetek. Az édesítőszernek hála szinten sikerül tartani az inzulinszintet. A diéta betartása és az, hogy fehér cukor helyett édesítőszert kezdem használni, nekem elég volt, hogy ez a kialakult terhességi cukorbetegség normális formában tudjon lezajlani.

Emiatt és egy másik nagyon fontos téma miatt is aggódtam a terhességem alatt. A másik dolog nem más volt, mint a babakocsi kérdésköre. Nagyon azon a véleményen voltam, hogy a baba egyik, ha nem a legfontosabb kelléke a babakocsi. Ezért is kell nagyon megfontolni a szülők számára, jelen esetben nekem, hogy milyen babakocsit is választunk.

Mivel egy középkategóriás babakocsira gondoltam első körben, ezért a babakocsi árai téma nálam első volt a kritériumok között. Tehát természetesen olyat kerestem, ami megtestesíti jó pár babakocsi jó tulajdonságait. Miszerint nagyon sok helyen megfordulunk a férjemmel, legyen az az erdőben való kirándulás, vagy éppen a külföldi városnézés, tehát a babakocsinak alkalmasnak kell lennie, minden terepviszonyra. A kényelem is elengedhetetlen feltételem egy babakocsival szemben, hiszen a gyermek majd sok időt tölt benne. A megfelelő tartás már az első perctől fontos, azt pedig a babakocsi biztosítja számára, hogy a nyaka és a gerince is megfelelően legyen alátámasztva. A következő olyan pont, amihez ragaszkodom egy babakocsinál az nem más, mint hogy nagyon jó anyagból legyen kívül és belül is. Jó anyag tekintetében itt antiallergén és baba barát textilekre gondolok.

Ahogyan az interneten kutattam kis idő sem kellett és egy remek babakocsikat forgalmazó cégre bukkantam. Ez a babaverda.hu volt. Több sem kellett nekem ahhoz, hogy a honlapjukon ragadjak. Számos elvárásom volt a babakocsit illetően, és első körben úgy festett, hogy ez a remek cég a szuper babakocsi kínálatával teljesíteni is tudja mindet. És nem is csak első körben nézett ki úgy, hanem másodjára is, amikor már a termékeik széles tárháza között keresgéltem, szinte úgy, hogy alig tudtam a végtelen kínálatuk között választani. Ami elősegítette a választást az nem más volt, mint a remek honlapszerkesztés. Hiszen az anyák szerintem, ahogy én is működtem, első látásra beleszeretnek abba a babakocsiba, amit végül meg is rendelnek. Ennél a csodás cégnél ez is lehetséges, hiszen egy jó webshophoz mérten itt is minden szemszögből le van fényképezve az összes babakocsi, ami a raktárukban megtalálható. Majd, ha a kinézet megtetszett, akkor jöhetnek azok a paraméterek melyek engem is érdekeltek. Milyen a babakocsi rugózása, milyen anyagból is van a huzat és a belső borítás. Ez mind mind fel van sorolva és eldönthető ezen ismérvek alapján, hogy melyik babakocsi is a nyerő.

Ezen remek cég babakocsi árai is rendkívüli módon kedvezőek, úgyhogy még azzal is elégedett voltam. Tovább nem is vártam, és ahogyan megláttam az álom babakocsimat, úgy azzal a lendülettel meg is rendeltem. Egyszerűen és gyorsan, nem kellett sorban állnom. Pár napon belül a futár csengetett is a csodálatos babakocsimmal. Azóta is ajánlom a céget a barátnőimnek.